Auraton H-1 RHT

Auraton H-1 RHT

Auraton H-1 RHT

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (17.12.2016): 124,90 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
Un mâner-fereastră este echipat cu transmițător, senzor de poziție și senzor de temperatură. Un mâner montat transmite o informație, semnalizand o poziție a fereastrei, catre transmițătoare care pot fi conectate la unitatea de încălzire sau la sistemul de aer conditionat.
Un mâner poate distinge 4 poziții ale ferestrei: deschis, inchis, rabatat sau desigilat (micro ventilație).
Descriere
Baterie litiu preinstalata
AURATON H-1 este echipat cu o baterie de cea mai înaltă calitate cu litiu produsa de o firma elvețiană (Swatch Group). O astfel de baterie asigură funcționarea neîntreruptă a controlerului T-1 de până la 20 de ani.
Comunicare fara interferente intre dispozitive.
Un mâner AURATON H-1 și un receptor (RTA, RTF, RTH) comunica la o frecvență de 868MHz, cu transmisii foarte scurt codate (4ms) si asigură funcționarea eficientă și fara interferențe.

Specificatii tehnice
Maner de fereastra Auraton H-1:

Media de functionare a temperaturii
0 – 45°C

Detecteaza pozitia ferestrei
1. fereastra inchisa, 2. fereastra rabatata, 3. fereastra deschisa, 4. fereastra desigilata (micro ventilatie)

Sursa de alimentare H-1
baterie cu litiu (preinstalata – pana la 20 ani)

Media de functionare
in spatii inchise: 30m, in aer liber: 300m

Compatibil cu sistemul
Cooperarea cu un sistem de incalzire: Un mâner AURATON H-1 asociat cu un receptor Auraton RTH (conectat la unitatea de încălzire) și un controler Auraton T-1.
Fereastra inchisa sau nesigilata: Un receptor AURATON RTH continuă un set de temperaturi de la controler T-1. Fereastra rabatata: Dacă fereastra este rabatata, temperatura setată în AURATON RTH scade cu 3 ° C. Se va mentine in astfel de poziție până când toate ferestrele, care sunt asociate cu AURATON RTH vor fi închise sau desigilate.
Exemplu: Controlerul T-1 este setat pe 21°C. Rabatam geamul asociat cu manerul H-1 sau un senzor de fereastra. Receptorul RTH va pastra in camera o temperatura de 18°C. Fereastra deschisa: Cand deschidem o fereastra pentru mai mult de 30 de secunde, AURATON RTH va opri dispozitivul de incalzire. Daca temperatura a scazut sub 7°C, indiferent de pozitia geamului, dispozitivul de incalzire se va porni. Acest lucru previne racirea totala a unei camere.
Cooperarea cu sistemul de aer conditionat: Receptorul AURATON RTH (conectat la sistemul de aer conditionat) conectat cu manerul de fereastra AURATON H-1.
Fereastra inchisa sau desigilata: Aerul conditionat este pornitFereastra rabatata sau deschisa: Dupa primirea acestui semnal, AURATON RTH va opri sistemul de aer conditionat
 
Denumiri similare la Termostat Auraton H-1 RHT: H 1 RHT, H1RHT, H-1RHT
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^