Euroster 11 E

Euroster 11 E

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
EUROSTER 11E este un controler electronic pentru pompele de apa din sistemele de încalzire. El poate fi folosit ori pentru controlul pompei de recirculare a agentului termic (AT) în sisteme de încalzire centrala cu cazane pe combustibil solid, ori pentru controlul pompei de apa care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (ACM). 1. În cazul în care este folosit pentru controlul pompei de recirculare a sistemului de încalzire (modul AT), functia ansamblului controler-pompa este de a produce circularea fortata a apei din circuitul de încalzire pentru instalatii cu cazane neechipate cu sistem de control al pompei. Senzorul extern al controlerului foloseste pentru masurarea temperaturii apei din instalatia de încalzire. La sistemelor de încalzire centrala echipate cu cazan pe combustibil solid, controlerul va opri functionarea pompei în momentul în care flacara se va stinge în interiorul cazanului. Controlerul asigura protejarea cazanului împotriva aparitiei condensului acid, prin faptul ca nu permite functionarea pompei de circulatie la o temperatura a agentului termic mai mica decât temperatura setata. Acest lucru mentine permanent cazanul la o temperatura ridicata, temperatura la care aparitia condensului este redusa. 2. În cazul în care este folosit pentru controlul pompei care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (modul ACM), functia controlerului este de a mentine constanta temperatura apei din boiler. Astfel controlerul nu permite functionarea pompei la o temperatura a apei mai mare decât temperatura setata.   EUROSTER 11E este echipat cu un sistem ANTISTOP, pentru a preveni griparea rotorului pompei în perioadele inactive. Daca trec mai mult de doua saptamâni fara ca pompa sa functioneze, controlerul va porni pompa pentru o perioada de 30 de secunde. Pentru a putea sa îndeplineasca aceasta functie, controlerul trebuie lasat deschis si pe timpul verii. INSTALAREA 1. Pentru modul AT (Agent Termic), senzorul controlerului va fi fixat pe teava (cupru) de iesire a apei din cazan (tur), direct pe teava, cât mai aproape de cazan posibil.

2. Pentru modul ACM (Apa Calda Menajera), senzorul controlerului va fi introdus în boiler în teaca pentru senzor (la modele de boilere care au prevazuta din constructie teaca de imersie pentru senzorul de temperatura) sau se poate monta direct pe teava de iesire a apei.    Controleaza functionarea pompelor de apa din instalatia de incalzire sau pompele de apa care alimenteaza boilerul de ACM.   S P E C I F I C A T I I: Intervalul de masurare temperaturii: 10ºC - 80ºC Alimentare 230V AC Curentul maxim 5 A AC   ParametriiValorile presetateUnitMăsDenumirestandardminma x ATACMATACMATACM Temperatura setată406010108080°CHysterezisul pompei44221010°CCorecția senzorului de temperatură00–5–555°CPornirea manuală a pompei (test)calculată de controler0 (Oprit)0 (Oprit)1 (Pornit)1 (Pornit)- 


Denumiri similare la Termostat Euroster 11 E: 11E


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.