Logictherm R3RF

Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
Producator: Logictherm
Model: R3RF


Descriere

Termostat de camera neprogramabil fara fir (cu radio comanda) Logictherm R3RF pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare

 • R3RF este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau climatizare, fiind compatibil cu majoritatea centralelor termice din România si UE, indiferent de tensiunea de comandă (24 V sau 230 V).
 • Termostatul Logictherm R3RF este mobil, nu necesită legătură electrică prin cablu la centrala, el este un emitător care trimite semnale de radiofrecventă receptorului (un modul fix în legătura directă cu cazanul de încălzire). Receptorul primeste semnalele de la termostat si comandă pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat între receptor si cazan.
 • Termostatul (emitătorul) si receptorul, sunt perechi. Termostatul emitător si receptorul sunt reglate din fabrică să lucreze pe aceeasi frecventă si au acelasi cod de adresa.
 • Pentru a economisi energia bateriilor si a prelungi durata acestora de viată, termostatul nu emite permanent semnale, ci trimite receptorului comenzi cu o anumită periodicitate.
 • Mobilitatea termostatului fara fir prezinta urmatoarele avantaje: nu necesita pozarea unui cablu electric, se evită deranjul în clădire; permite găsirea locului optim de amplasare; poate fi mutat pe parcursul unei zile, de pildă, ziua în sufragerie, seara în dormitor.
 • Raza de actiune =100 m în spatiu deschis,fiind influentată de structura clădirii. Raza de actiune este mult redusă dacă undele întâmpină structuri metalice, beton armat etc.
 • Dacă se întrerupe tensiunea de alimentare de la retea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate functiona în lipsa curentului electric. După ce reapare tensiunea retelei, termostatul si receptorul vor continua, după câteva minute, derularea programului prescris.
 • Termostatul poate fi folosit în suportul lui sau montat pe perete.
 • Sensibilitatea de comutare reprezintă diferenta dintre temperatura reglată si temperatura la care termostatul comută, cuplează / decuplează centrala. Sensbilitatea termostatului este de ±0,5°C.
 • Precizia de afisare este de ±0,5°C.
 • Functia antiblocare pompă. Cu scopul prevenirii blocării pompei, la ora 0 si 00 minute, termostatul comandă pornirea cazanului pentru un minut. Comanda este dată numai în cazul când timp de 24 ore, termostatul nu a mai dat comandă de pornire.
 • Material: ABS


Denumiri similare la Termostat Logictherm R3RF: R 3 RF, R 3R F, R3 RF
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^