Möhlenhoff B20502-06

Möhlenhoff B20502-06

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Baza de conectare Confort - Home Inclusive Original, 6 zone, 15 actuatoare Ni, 230Vca. Conexiuni pentru detector condens/temp. maxima, change-over incalzire-racire

Home Inclusive® Original este un sistem dedicat controlului temperaturii în mai multe zone din vile si cladiri comerciale. Confortul dintr-un hotel all-inclusive poate fi experimentat de utilizator la el acasa datorita reglajului perfect în fiecare camera a locuintei. Experienta acumulata de producatorul Moehlenhoff (inventatorul acestui tip de sistem si conectare special destinat încalzirii prin pardoseala) garanteaza o instalare foarte facila, un control foarte precis si o fiabilitate ridicata a componentelor, atât pentru bazele de conectare cât si pentru termostate.
Home Inclusive Original este recomandat în special sistemelor de încalzire cu casete de distributie (având distribuitor colector) fie ca sunt cu radiatoare sau prin pardoseala dar si sistemelor de încalzire si racire în 2 tevi, prin pardoseala, convectoare de sapa, pereti, tavane. Modelele de baze de conectare pentru încalzire/racire au prevazuta o intrare digitala pentru a monitoriza punctul de roua si implicit evitarea aparitiei condensului. Mai multe modele de detectoare de condens sau de punct de roua fac parte din gama de accesorii disponibile.

Termostate de ambianta:
Design modern, forme simple, elegante, care se încadreaza în aproape orice încapere, forma compacta - cât un întrerupator de lumini - faciliteaza integrarea în designul interior, pot fi montate atât pe doza cât si pe perete.
Termostatele folosesc tehnologia de control PWM (pulse width modulation) realizând un control proportional cu actuatoare termoelectrice on/off, aceasta modalitate de control garanteaza un confort maxim evitând variatiile de temperatura.  Sunt disponibile modele analogice, pentru o operare cât mai facila si o investitie cât mai mica, dar si modele cu un display de dimensiuni iluminat sau nu, cu sau fara ceas programator. Sunt disponibile de asemenea variante pentru regim încalzire-racire ce sunt prevazute cu o intrare pentru senzor de sapa si/sau detector de condens. Termostatele nu au nevoie de baterii acestea fiind alimentate de la retea direct din baza de conectare. Termostatele pot functiona în conjunctie cu bazele de conectare dar pot fi conectate si direct la actuatorul termoelectric, facilitate necesara mai ales când este vorba de o zona izolata si care nu se alimenteaza cu agent termic de la distribuitor, un hol sau un garaj, de exemplu.
Home Inclusive® Original, baze de conectare cablate, seria B
Baza de conectare este partea sistemului la care se conecteaza: termostatele, actuatoarele termoelectrice montate pe distribuitor-colector, termostatul de protectie la supra-temperatura, termostatul change-over (încalzire/racire), detectorul de condens si care asigura si alimentarea cu energie electrica a tuturor componentelor conectate. Sunt disponibile variante cu releu pentru comanda pompei distribuitorului si a cazanului functie de necesarul de caldura transmis de termostate. Conectarea electrica a componentelor sistemului se realizeaza cu cleme rapide, algortim clar de conectare. Montarea bazelor de conectare se face în mod normal în interiorul casetei de distributie pe sina DIN sau pe perete. Sistem de ghidare a cablurilor si cleme rapide. Prevazute cu 2 intrari digitale pentru activarea regimului economic.
Aprobari de model:           - CE, TUV

Functiuni speciale B-Balance:
Echilibrare hidraulica automata a debitului pe circuite, certificata si aprobata TUV, BAFA si GEG. Echilibrarea realizata este echivalenta cu echilibrarea hidraulica manuala. Recunoasterea automata a termostatelor conectate si a necesarului de energie a acestora pe încalzire sau pe încalzire/racire, astfel se pot folosi termostate obisnuite de încalzire si la sistemele de racire.

· Tensiune de alimentare:   - 230Vca, max. 50VA toate modelele
- 24Vca sau 230Vca modelul B-Standard
· Intrari digitale:               


Denumiri similare la Termostat Möhlenhoff B20502-06: B 20502 06, B2050206, B20502 06, B 20502-06


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.