Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

POER Termostat de ambient POER Smart (100012 3316)

415,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
aleroma.ro

Mai multe oferte

 

Poer Termostat inteligent PTC10 + Receptor comanda centrala cu 2 canale PTR10, Poer (100012)

415,64 RON
In stoc
spre magazin »
construkt.ro
 

Poer Termostat inteligent PTC10 + Receptor comanda centrala cu 2 canale PTR10 (100012)

440,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
crego.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 415,00 RON

Descrierea produsului
Termostat inteligent PTC10 + Receptor comanda centrala cu 2 canale PTR10, Poer

· Termostat inteligent de camera (zona), cu display, cu interconectare via RadioFrecventa cu receptorul ce actioneaza pornirea/oprirea Centralei Termice si totodata cu posibilitate de interconectare via RadioFrecventa cu un Gateway ce face posibila programarea si managementul temperaturilor via internet.
· Receptorul ce actioneaza pornirea/oprirea Centralei Termice are 2 canale de intrare ce ii permite preimirea comenzilor de la 2 termostate.
· Conectarea la internet se face via POER Gateway (neinclus in pachet. 1 POER Gateway poate coordona pana la 10 dispozitive inteligente POER).
· Aplicatia POER dedicata este disponibila pe Android si Apple, gratuit si in limba Romana.

· Controlezi temperatura casei de pe componenta cu display.
· Folosind un termostat de ambient POER Smart reduci costurile cu incalzirii cu pana la 30%.
· Programare simpla,  manual in limba romana.
· Instalare facila.

Pachet compus din:
· Termostat POER Smart-modul a doua zona
· Termostat POER Smart-modul comanda pornit-oprit centrala

Termostat de ambient POER Smart
· Temperatura constanta: Programezi termostatul iar acesta porneste si opreste centrala doar atunci când este nevoie ca sa fie obtinuta temperatura setata. Astfel ai o temperatura constanta în camera unde este plasat termostatul.
· Economie: Centrala porneste doar atunci când temperatura scade sub nivelul setat pe termostat. Astfel se elimina momentele de consum inutil iar costurile cu încalzirea se reduc cu pâna la 30%.
· Usor de folosit: Termostatul are un ecran generos care afiseaza temperatura curenta. Programarea si folosirea termostatului este facila si nu necesita cunostinte speciale.
· Ai timp sa te relaxezi si sa te bucuri de caldura
· Programezi termostatul sau selectezi modurile presetate de functionare a centralei.

· Mod „auto, cu programare pe ore, zile.
· Mod „plecat de acasa, pentru economie.
· Mod „vacanta, pentru perioade mai lungi de economie.
· Mod „anti-înghet pentru economie la factura de gaze

Optiuni de control al temperaturii multiple.
· Produsul Termostat de ambient POER Smart poate fi setat cu usurinta sa comanda pornirea si oprirea centralei in functie de temperatura dorita.
· Interconectarea între termostatul de ambient si modulul care porneste si opreste centrala se face via Radio Frecventa (unde RF) acoperind o distanta de aproximativ 100 metri, în functie de componenta zidurilor prin care undele RF trebuie sa treaca.
· Declansarea pornirii/opririi centralei se efectueaza la depasirea mai mare sau egala cu histerezisul setat de catre dvs. (intre 0.1 si 1 grad Celsius, in pasi de 0.1 grade Celsius), a temperaturii tinta (de ex. daca este setata temperatura tinta de 23 grade Celsius, centrala va porni cand temperatura scade la 22.9 grade Celsius si se va opri cand temperatura creste si ajunge la 23.1 grade Celsius, pentru un histerezis setat din Aplicatie de catre dvs. la 0.1 grade Celsius).
· Modulul care actioneaza pornirea/oprirea Centralei Termice are 2 canale de intrare care îi permit primirea comenzilor de la 2 termostate.
· Calitati premium la un pret obisnuit

Avantaje Termostat de ambient POER Smart:
Compatibilitate.
· Acest termostat wireless se poate instala pe toate centralele pe gaz existente si care sunt fabricate incepand cu 2010. Montajul este identic cu cel al unui termostat obisnuit.
Fiabilitate
· Cumperi un produs testat, folosit deja de oameni din întreaga lume, care i-a multumit pâna si pe cei mai pretentiosi dintre ei.
 

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.